4 punten die je kunt doen als je deze zomer niet op reis gaat

Fijn dat je bij CeesPlace terecht bent gekomen. In dit artikel deel ik hoogstwaarschijnlijk enkele concepten die u in uw gratis weken zou kunnen toepassen. Er zijn verschillende dingen die je bijvoorbeeld kunt doen, waardoor je (mogelijk niet-geïdentificeerde) creatieve geest volledig naar boven kan komen. Bovendien geef ik je een aantal prachtige suggesties over hoe je de ideeën precies vorm kunt geven om ervoor te zorgen dat je deze weken doorkomt!

Update uw woning/ruimte

Hoe lang heeft uw huis/gebied er precies hetzelfde uitgezien? Mijn ervaring is dat het heel leuk kan zijn om je huis zo nu en dan een andere uitstraling te geven. Deze kunt u uiteraard invullen zoals u wilt. Wil je een paar andere meubels, een andere indeling of gewoon functionele punten verfraaien? Je herkent krachtfactoren die nooit op de beste plek zijn, koop gewoon een paar uitbreidingssnoeren en ook haspels en je komt zeker een lange weg. Of verbeter je internet door verschillende netkabels te monteren. Als je bij residentie bent kun je dit gemakkelijk ophalen.

Bovendien kun je natuurlijk ook een veel grotere strategie nemen. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren of uitbreiden van uw woning of het totaal veranderen van uw tuin. Een goed gras afbakenen of het hek vervangen voor die klusjes die u gemakkelijk kunt oppakken op uw rustdag.

Begin met schilderen

Misschien heb je hier eigenlijk nog nooit aan gedacht, maar je kunt bijvoorbeeld een foto of een prachtig landschap opnieuw schilderen. Een leuke suggestie om te doen is om bijvoorbeeld iets te tekenen dat helemaal bij je geliefde of vriendin past. In deze tekening/schilderij wordt daarna duidelijk wat jij buitengewoon mooi en ook positief vindt aan die persoon.

Het is ook leuk om met je canvas en schildersezel de natuur in te gaan en daar eventueel huisdieren of mooie landschappen te schilderen.

Ga samen picknicken

Je kunt natuurlijk ook naar buiten gaan en helemaal niets doen, puur genieten. Beschouw als voorbeeld een barbecue. Koop heerlijke hapjes en drankjes en geniet van een barbecue op een deken in het park of aan de kust. Vergeet niet wat leuke spelletjes mee te nemen zoals een rondje, kegelen (om postvoetbal te spelen) of wat je maar kunt bedenken! Maak het zo leuk als je wilt en geniet van je gratis middag.

Hopelijk heb je een aantal geweldige concepten en zul je je niet vervelen in je kosteloze weken!