Er waait een frisse wind door mijn leven!

Hoewel

het wordt kouder buiten, en ook de wind zal vandaag hoogstwaarschijnlijk behoorlijk waaien, zeker ik suggereerde dit figuurlijk. Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen bij een gloednieuw werk dat mij veel kracht biedt. Het deed me ook aan alle andere dingen in mijn leven denken. Hiertoe behoren zowel mijn gezondheid als de indeling van mijn huis.

Wijziging

Je hoort mensen vaak beweren dat verandering activiteit in je leven brengt. In mijn geval is dat zeker waar. Naast de realiteit dat ik mijn woning volledig wil regelen, ben ik me ook aan het oriënteren op de aankoop van een nieuwe wagen. Toch koos ik ervoor om alles rustig en stap voor stap te nemen. Te beginnen met mijn eigen eetlocatie. Zelf heb ik een kleine eetgelegenheid. Iets waar ik op geen enkele manier een probleem mee heb, het is hedendaags. Ik zou zeker een goede splinternieuwe tafel willen en ook om eerlijk te zijn, de stoelen zijn momenteel ook aan vervanging toe.
Ik moet toegeven dat er online een grote keuze is. Keuzes maken is niet altijd mijn beste punt (ik ben nogal een scepticus) aangezien je heel lang aan je nieuwe aankoop vastzit en je je geld pas wanneer kunt beleggen. Daarom ging ik met een vriend achter de computer zitten. Met name omdat ik echt geen zin had om naar veel verschillende winkels te gaan terwijl je het wat mij betreft allemaal even goed online kan zien. Uiteindelijk heb ik mijn geest zo goed als ik ben erg blij met mijn selectie. Wacht momenteel gewoon op de levering van de bestelling.

Volgende actie

Hoewel ik zin heb om alles op hetzelfde moment zowel te doen als te organiseren, besef ik dat dit niet de meest effectieve manier is om alles uit te zoeken. Dat is de reden waarom ik eigenlijk heb besloten om alles wat gedetailleerd is te nemen. Ik zal bijvoorbeeld nu zeker wachten tot mijn nieuwe kleine eethoek er is. Als ik dit alles werkelijk heb gedaan tot mijn eigen vervulling, ga ik pas verder met de volgende actie. Ik begrijp momenteel wat het moet zijn. Omdat het wat meer moeite kost, moet ik me wat beter voorbereiden. Ik verlang naar een prachtige gloednieuwe kleur op de muren in mijn woning. Zoek eerst een mooie tint (of prachtige tinten).