Match je indelingsinrichting met de rest van het interieur!

Een

diverse binnenkant is de laatste tijd behoorlijk prominent aanwezig. Desalniettemin is het tijd om terug te gaan met zowel de geest als de verschillende binnenkanten. Het gebruik van verschillende aardetinten en zachte pastelkleuren heeft het afgelopen jaar een comeback gemaakt. Dit gaat zeker door in het nieuwe jaar.

Er is daadwerkelijk contact opgenomen met deze blogsite om het voor jezelf mogelijk te maken om een ​​prachtige en ook natuurlijke binnenkant te creëren. Het is veel gemakkelijker dan je denkt, maar het is nog steeds geweldig en kan ook bijdragen aan je niveau van inspiratie, om een ​​duwtje in de juiste richting te krijgen. Wij van Design1 helpen je hier graag bij. Ben je benieuwd hoe je jouw designer interieur het beste kunt matchen met de rest van de woning? Lees dan snel verder!

Maak het interieur af met de zonwering

Dit is misschien niet het eerste punt waar u aan denkt. Maar als u daadwerkelijk buitenzonwering in uw huis heeft laten plaatsen, kan dit momenteel een goede ingang zijn (zij het vaak automatisch) om uw zonwering af te stemmen op het interieur. U kunt hier later natuurlijk de aandacht van uw bezoekers op vestigen.

Je kunt luifels krijgen in de kleur van je bank, dressoir of andere meubels. Zo komen zowel binnen als buiten samen tot één mooi geheel. Probeer het eens en laat u zelf – en uw bezoekers – verrassen door het resultaat!

Samenwerken met dezelfde tinten in je hele huis

Of kies ervoor om bepaalde vloeren, zoals de zolderkamer of kamervloer, in hetzelfde kleurenpatroon te maken. Voorbeeld: in de woonkamer heb je een okergele bank. Kies vervolgens zorgvuldig een kleurenschema dat u wilt gebruiken en pas de rest van uw apparaten in uw huis aan.

Bedoel je een palette te kiezen met verschillende tinten (oker)geel, diep eco-vriendelijk en bordeauxrood. Een mooi bordeauxrood vloerkleed past bij het houden van die okerkleurige bank, terwijl de stoelen van de tafel gemakkelijk milieuvriendelijk in de diepe kunnen zijn.

Daarna maak je gebruik van dezelfde tinten op de bovenvloer, indien aangeboden. Gouden accessoires in het toilet verwerkt met witte wandvlakken. In de kamer rode lakens en milieuvriendelijke wandvlakken. Deze kleurencombinatie zorgt voor een intieme omgeving et cetera van het huis is geheel aan elkaar gerelateerd. Dit is uiteindelijk het effect dat u wilt bereiken.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen te werken met veel minder opvallende tinten. Het is jouw feest, maak het mooi!